marți, 10 februarie 2009

10 februarie 2009
La multi ani Valentin!
Nu este chiar prima noastra poza insa este prima noastra poza reusita!
Pentru ca cei aproape patru ani de cand suntem impreuna m-au invatat ca un obiect nu este o idee de cadou foarte inspirata in cazul unui varsator vizionar si nonconformist ca tine, m-am gandit ca anul acesta sa-ti daruiesc o imagine ... si tot ceea ce poate aduce ea.
Asta ... si in plus promisiunea in scris ca, PENTRU TINE, de astazi voi incerca sa fiu mai iubitoare (se poate?!!??), mai calma (in principiu, voi limita crizele de isterie la maxim una pe saptamana), mai rationala (dar nu foarte ca s-ar putea sa-ti dauneze ...), mai puternica (asta era pentru mine da o strecor ca poate trece neobservata), mai grijulie (bineinteles, in paralel vom incerca sa ne limitam la achizitionarea de camasi din material care nu necesita calcarea), mai intreprinzatoare, mai glumeata (again ... se poate??!!!) si tot ce MAI doreste iubitul meu sot.

La multi ani!
La multi ani! La multi ani! La multi ani! La multi ani! La multi ani!





6 comentarii:

Andreia spunea...

LA MULTI ANI draga coleg si vecin :) Sa ai paret de tot ce vrea orice particica a sufletului tau, sa te bucuri de job si de fetele tale frumoase in fiecare zi din ce in ce mai mult!

Anonim spunea...

La Multi Ani, Valentin!
Sa ai o Aniversare minunata! si un An nou fericit 'actualizat' in toate privintele:)
A, si desigur ca subscriu si eu la urarea cu fetele tale frumoase!
Ela

Anonim spunea...

Un la multi ani nu se poate comenta. Dar pe aceasta cale ii pot ura si eu LA MULTI ANI lui Valentin si voua impreuna( nu stiam ca are doar 29 de ani si e un compliment). Sa cresteti tot mai frumosi impreuna si sa sarbatoriti viata , familia ( sanatatea, pacea , bucuria ).In orice act si gest sa va ganditi la bucuria pe care o aduceti celuilalt ca la propria implinire. Si eu sa ma bucur privindu va pe voi.

Unknown spunea...

La Multi Ani, Vali!
Iti doresc sa ai o zi cat mai faina alaturi de familie si de prieteni.

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag,
Adi

Anonim spunea...

Esti un norocos, Vali!

Cadoul Irinei este de-a dreptul minunat, din punctul meu de vedere, pentru ca e plin de dragoste, caldura, emotie si naturalete!

Subscriu si eu ideii sale si iti daruiesc un sincer "La multi ani!"

Cu prietenie,
Cati

Anonim spunea...

salutare... finule!
ne-am auzit ieri la telefon, dar scripta manent!
sa fie intr-un ceas bun acest moment aniversar, atat pt tine cat si pt cei / cele pe care ii / le iubesti, caci fara cei dragi alaturi de noi in asemenea momente suntem extrem de saraci.
pupici nasheshti...
Andra, Ana, Marian si bebe-Filip