marți, 4 martie 2008

Gigantul Munich Re vine in Romania

Wall-Street, 11 Mai 2007

UniCredit va distribui si prin sucursala din Romania produse de asigurare de viata si non-viata ale asiguratorilor Munich Re si ERGO, in cadrul unui program de extindere a cooperarii intre cele trei companii in zona central si est-europeana.

Boardul grupului financiar UniCredit a anuntat aprobarea unui acord cadru intre UniCredit, Munich Re si ERGO privitor la extinderea cooperarii intre cele trei companii in Germania, Austria si Polonia si pe pietele in crestere din zona Europei centrale si de est.

Cele trei companii vor distribui produse de asigurare de viata si non-viata si prin subsidiarele UniCredit din Slovacia, Slovenia, Ungaria, Rusia si din Polonia, unde va continua cooperarea cu actualul partener Bank Pekao. P termen mediu, programul de cooperare intre UniCredit, Munich Re si ERGO se va extinde si in Serbia, Ucraina, Bosnia si tarile baltice.

Munich Re si ERGO vor deschide un birou centralizat, ca sa ofere servicii eficiente pentru sustinerea operatiunilor din regiune, potrivit comunicatului UniCredit.

Niciun comentariu: